Nota informare

pacient

MEDICUM ofera servicii de consultatii medicale prin intermediul tehnologiei audio/video.

Consultatiile medicale online reprezinta interactiunea dintre pacient si medic, cu ajutorul mediu virtual de comunicare, pacientul avand obligatia de a comunica medicului toate informatiile medicale,astfel incat medicul sa poata emite o opinie medicala, avand in vedere imposibilitatea consultului medical fizic.

Toate informatiile comunicate de pacient vor fi incluse in raportul medical.

Prin accesarea acestui serviciu, pacientul intelege si accepta ca acest tip de consultatie poate avea anumite limitari ale actului medical datorate lipsei interactiunii fizice intre medic si pacient.

Pacientul intelege si accepta ca aceasta consultatie medicala online,desi este intreprinsa cu maxima diligenta si implicare de catre medic, nu reprezinta o consultatie medicala in sensul acceptat de legislatia romaneasca,ci doar o opinie medicala.Orice document eliberat in urma consultatiilor online se supune acestor conditii.

Accesarea acestui serviciu reprezinta consimtamantul pacientului pentru prelucrarea imaginii si vocii sale in conditiile expuse mai sus, precum si acceptarea tuturor termenilor si conditiilor incluse in prezenta sectiune.

In functie de cele constatate de medic, opinia medicala poate reprezenta recomandari simple cu instructiuni de urmat sau recomandari pentru un consult clinic de specialitate si/sau investigatii.

Medicii  vor oferi sfaturi medicale prin accesarea notificarilor din dosarul medical on line al pacientului, cu toate acestea, o programare initiala nu va da nastere neaparat la o relatie de monitorizare si urmarire continua a dosarului dumneavoastra medical.

Consultul medical la distanta este recomandat doar pentru afectiuni ce de implica o stare general buna a pacientului, cu simptome cu debut recent, de pana la cateva zile. Se vor putea acorda consultatii dupa vizite anterioare, pentru interpretarea rezultatelor analizelor si evaluarea starii de sanatate.